Over ons

Positive Propaganda wil aandacht en ruimte maken voor goed nieuws, positieve berichten en mooie lokale projecten. Zodat mensen ruimte krijgen voor een positiever mens- en wereldbeeld.

Positiviteit maakt veerkrachtig. Optimistische mensen kunnen beter met stress en tegenslagen omgaan. Daarnaast worden we er sympathieker en vriendelijker van.

Arnoud Evenhuis

Arnoud weet als geen ander wat de kracht is van een goede tekst gecombineerd met een krachtig beeld. Als creative director – en eigenaar – van Buenaparte, werkt hij samen met bevlogen mensen aan projecten die iets toevoegen aan onze wereld. Met creativiteit zet je verandering in gang. Houdt van woordgrappen, nadenken over complexe zaken en simpele oplossingen, Banh Mi, dingen mooier en leuker maken, lummelen en motorrijden.

Marloes Dekker

Marloes weet als geen ander wat een positieve benadering kan doen voor mensen, met name voor jongeren. Als medeoprichter van Uptous en Jimmy’s helpt zij organisaties en overheden samen te werken met jongeren om zo een toekomstbestendige wereld te creëren.

René Raap

Elk onderwerp is een wereld op zich met een eigen verhaal. Als gepassioneerd communicatiestrateeg vertaalt René dit naar elk publiek, door tot de kern te komen en de juiste relaties te leggen. Hij geniet ervan om zo telkens iets nieuws te leren en door te geven aan een ander. Hij gelooft in samen, sterker, mooier én leuker. Meedoen aan Positive Propaganda was voor hem geen vraag, maar een gegeven.

Jochem Koopman

Jochem is grafisch ontwerper, eigenaar van Jochem.studio en altijd op zoek naar de kern; wie ben je en wat wil je vertellen? Hij weet dit op een heldere, positieve en to-the-point manier te vertalen door middel van uitgesproken vorm, typografie, kleur, tekst en beeld. Als import-Groninger voelt hij zich een echte Stadjer en wil graag positiviteit in het stadsbeeld toevoegen.

Positivos

Mensen die dit project steunen:
Kirsten Sikkema, René Raap, Kelly Opheikens, Rebecca Brands, Daan Oosterhuis, Paul Top, John Witteman, Manon Prins, Albert Buring, Edwina Doting …

Hier kan jouw naam ook staan. Geef je op als ‘backer’ en steun dit initiatief.

Partners